Rave Yourself Fit - €7.50 - Hidden Gym

 

Daar gaan we dan, de rave is back! De unieke groepsles van Hidden Gym genaamd ‘Rave Yourself Fit’ heeft zijn weg gevonden naar een wel heel bijzondere locatie in Scheveningen!

Deze keer gaan we onszelf fit raven op de Pier. Een schitterende locatie waar we overdekt mogen dansen op het benedendek. Doe mee met deze 80’s & 90’s aerobic rave workout waar je je kater weg kan dansen, fit je vrijdagavond kan beginnen of nieuwe energie kan opdoen voor de rest van het weekend.

De opzwepende muziek van onze live DJ Boy Boogie en de intense choreografie van onze instructrice Mariah Sanchez Pastrana maken een feestje van jouw workout. Het enige wat jij hoeft te doen is een warme retro fitness outfit aan te trekken waarin je jezelf feilloos kan bewegen. Dans met ons mee, verbeter je conditie en verbrand talloze calorieën.

Neem voldoende water mee en na de les kunnen we aanschuiven aan één van de leuke barretjes op de Pier:) Wil je meedoen? Schrijf je dan in via www.hiddengym.nl. Er zijn maar 50 plekken in totaal!

Location: De Pier Scheveningen
Instructors: Mariah Sanchez Pastrana & DJ Boy Boogie

Date

27 okt

Time

19:00
20:00

Schrijf je nu in!