Sweat

Smile and
repeat

HIDDEN GYM

Wij van Hidden Gym houden van bewegen, een gezonde lifestyle en mentale & fysieke uitdagingen. Wij sporten graag buiten de gebaande paden! Lekker bewegen op andere locaties, op een andere manier dan je gewend bent.

“Dat maakt trainen leuk en uitdagend, stimuleert je creativiteit en laat je ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt.”

Daarom creëren wij sportieve broedplaatsen op verrassende plekken in Den Haag. Wij laten je kennis maken met hidden gems en nemen je mee naar rooftops, kerken, kelders, stranden, boerderijen, discotheken en andere verborgen parels voor een complete workout. Onze professionele trainers begeleiden je op deze inspirerende locaties en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. 

OUR CLASSES 

Onze groepslessen zijn voor iedereen! Van beginnende sporters tot ervaren atleten. Train met ons mee om beter in je vel te zitten en kennis te maken met andere bewegingsdisciplines. Of gewoon om sportief bezig te zijn op bijzondere locaties met enthousiaste medesporters. Wij maken sporten leuk en aantrekkelijk op een speelse en creatieve manier.

Onze lessen zijn veelzijdig en afwisselend met voor ieder wat wils. Gedurende dit en volgend jaar komen er steeds meer lessen op de agenda te staan. Uitdagende groepslessen die jouw als sporter of niet sporter verrassen en doet verlangen naar meer. Onder begeleiding van de beste trainers kun je bij ons rekenen op de juiste persoonlijke begeleiding in een intieme setting.

Schrijf je in voor een losse les of haal een rittenkaart om kennis te maken met onze nieuwe manier van trainen. Laat je door ons inspireren en kom in beweging!

THE FOUNDERS

Het idee voor de Hidden gym is ontstaan  tijdens de personal training sessies van Claire bij Benjamin. We raakten al snel aan de praat over de verschillen en overeenkomsten van onze disciplines en op welke manier het lichaam kan profiteren van de discipline van de ander. Waar Claire als danseres en yogi wilde werken aan kracht en conditie zag Benjamin als fitness persoon en voetballer weer meer voordelen in het trainen van zijn flexibiliteit. Het idee om onze krachten te bundelen en dit aan te bieden in de vorm van een groepsles was geboren.

In onze zoektocht naar een passende naam en locatie voor onze groepsles groeide het concept uit naar meer. De locatie om te sporten moest voor ons inspirerend zijn en niet steeds dezelfde plek waar je vastzit aan een langlopend abonnement. Wij hebben met grote zorgvuldigheid onze favoriete locaties, de meest bijzondere hidden gems van Den Haag uitgekozen. Lekker bewegen op andere locaties, op een andere manier dan je gewend bent onder begeleiding van de beste trainers. Dat maakt voor ons trainen leuk en uitdagend, stimuleert je creativiteit en laat je ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt. Doe je met ons mee?

Personal training by Benjamin

Trainen moet vooral leuk en effectief zijn en in mijn werkwijze richt ik me op vier pijlers: training, voeding, rust en ontspanning. Het is heel belangrijk dat deze vier pijlers in balans zijn met elkaar en een niet te scheiden blok vormen als basis voor een fit en gezond leven. Mijn trainingsmethode is simpel. Je traint als een atleet, ongeacht je nou 6 of 75 jaar bent. We gaan ervoor zorgen dat bij jou de atleet naar boven komt die tot het uiterste wil gaan om persoonlijke doelen te behalen. Wil jij aan de slag met een personal trainer? Kom dan snel langs voor een gratis les!

Mijn specialisaties zijn: 

afvallen – spiermassa opbouwen – vetverbranding – functioneel trainen – topsport begeleiding voetbal – sportspecifiek trainen – HIIT – bootcamp – blessurebehandeling – stress & voedingsadvies.

 

Website

Massage by Claire

Ready to relax? Boek een massage!

Het nemen van een massage heeft vele voordelen en werkt mee aan een gezonde levenstijl. Het helpt met het verminderen van stress, blessures en gespannen spieren. Je zit lekkerder in je vel, en dat merk je ook tijdens het sporten! Of kies jij je massage ná een hoop inspanning? Zodat het je volledig helpt onspannen na een intense workout!

THAI YOGA MASSAGE

Thai Yoga Massage wordt ook wel eens ‘Lazy Peoples Yoga’ genoemd. Jou lichaam wordt in beweging gebracht en je word in verschillende Yoga houdingen geplaatst. Dit terwijl jij totaal ontspannen bent. Zo wordt er ruimte gecreeerd in het lichaam en geest. Tijdens de Thai Yoga Massage wordt aandacht besteed aan de bewegingsvrijheid van de gewrichten, flexibiliteit van de spieren, bloed circulatie en het stromen van energie door de verschillende energie banen in het lichaam. Daarnaast, wordt er met vingers, handen en voeten druk uitgeoefenend op verschillende delen van het lichaam. Op diepere levels, oefen je het laten gaan van de controle, wat één van de helende aspecten is van deze massage vorm.

Naast het geven van massages, beoefen en geef ik les in verschillende beweging disciplines – zoals dans, yoga en acrobatiek. De kennis die ik daarmee heb vergaard over het lichaam, integreer ik wanneer ik behandelingen geef. Ik vind het heel belangrijk om naar ieders individuele wensen, grenzen en mogelijkheden te luisteren en hen daarbij ruimte te geven voor ontspanning.