SPORTIEVE BELEVENISSEN OP EVENEMENTEN

SPORTIEVE EVENEMENTEN

De sportieve evenementen en activiteiten die wij organiseren zijn uniek en op maat gemaakt. Een sportieve belevenis op jouw festival of evenement? Of een teambuilding work-out verzorgt door Hidden Gym? Uiteraard kunnen wij daarin voorzien!

*

Onze trainers worden regelmatig ingezet op festivals en bij teambuilding activiteiten, welke bij onze ‘hidden gem’ locaties of bij de klant zelf op locatie worden gegeven. Het maakt ons niet uit of het om een festival spel, een bedrijfsuitje, een teambuilding work-out of een informele verjaardag in een intieme setting gaat.

*

Wij zitten vol originele ideeën om een onvergetelijke sportieve belevenis neer te zetten waarbij de wensen van de klant overtroffen worden. Door de jaren heen zijn wij mooie samenwerkingen gestart met unieke ‘hidden gem’ locaties, waardoor we in staat zijn om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

BEDRIJFSUITJE OF FESTIVALSPEL?

Een uniek en sportief bedrijfsuitje verzorgt door Hidden Gym? Dat kan natuurlijk! Denk aan een beer yoga les met daarna een rondleiding in een bierbrouwerij, een complete sport- en spel dag in het Beach Stadium in Scheveningen, een yoga les in het Escher Museum met daarna de mogelijkheid om het museum te bezoeken, een rollerdisco in de kerk of een bootcamp les met live DJ in een hotel.

*

Op festivals zijn we nog gekker en nóg origineler! Met een variërend programma aan hedendaagse lessen en spellen van vroeger in een creatief jasje rocken wij ook op jouw festival! Denk aan een Skippybal Race met Jägermeister shotjes, 1, 2, 3 Fitness Model, een Zeephelling Race, een potje Twister Yoga, een Reggae Sound Healing, of een potje Waterballon Trefbal.

*

Wil je een sportief teamuitje of sportieve belevenis op jouw evenement waar iedereen lekker kan bewegen, elkaar beter kan leren kennen of met elkaar de strijd aan kan gaan. Laat ons je wensen weten door een mail te sturen naar info@hiddengym.nl en wij komen met een passend en een leuk voorstel!