CREATIEVE GROEPSLESSEN & PERSONAL TRAINING

GROEPSLESSEN

Onze workouts zijn voor iedereen! Van beginnende sporters tot ervaren atleten. Train met ons mee om beter in je vel te zitten en kennis te maken met andere bewegingsdisciplines. Of gewoon om sportief bezig te zijn op bijzondere plekken met enthousiaste medesporters. Wij maken sporten leuk en aantrekkelijk op een speelse en creatieve manier.

*

Op ons lesrooster staan veel lessen met een knipoog naar de jaren 80 en 90, want dat vinden we leuk en het is fijn voor zowel lichaam als geest. We voegen er wel een beetje Hidden Gym flavor aan toe, want we willen ook een potje keihard zweten, lijden, grenzen opzoeken, de hartslag omhoog gooien en tot het uiterste gaan.

*

Onze lessen zijn veelzijdig en afwisselend met voor ieder wat wils. Naast onze Buns of Steel en FondaRobics lessen kun je bij ons ook een hula hoop of een yoga les volgen. Hou onze site en social media kanalen goed in de gaten, want er komen nog veel meer leuke en maatschappelijk belangrijke lessen aan!

PERSONAL TRAINING

Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter! Voldoende beweging is belangrijk om gezond en fit te blijven, om de kans op hart- en vaatziekten en diabetes te verminderen, om overgewicht tegen te gaan, om het zelfvertrouwen te verbeteren en depressieve gevoelens te verlagen.

*

Iedereen heeft zijn eigen doelen en je doel bereiken is makkelijker met een personal trainer als stok achter de deur. Van afvallen tot sterker worden en van fitter worden om je kinderen bij te houden tot revalideren na een blessure. Onze trainers stemmen het trainingsprogramma en voedingsplan volledig af op jouw persoonlijke doelen en zorgen ervoor dat je veilig, effectief, resultaatgericht en met plezier traint.

*

Wij bekijken samen met jou op welke manier jij het beste uit jezelf kunt halen! Heb jij een stok achter de deur nodig? Klik dan op de button op de homepage 🙂