HIDDEN GYM

Hidden Gym is dé creatieve gym van Den Haag! Geïnspireerd door de cheesy home workout videos uit de jaren ’80 en ’90. De gouden fitness tijden met gekke kapsels, sexy leggings, beenwarmers en gekleurde haarbanden. Wij sporten én denken graag buiten de gebaande paden en organiseren groepslessen met een knipoog naar het verleden in combinatie met de functionaliteit uit het heden!

*

Met de beste begeleiding, humor en een flinke dosis persoonlijke aandacht word je bij ons geholpen om aan een fittere versie van jezelf te werken. Verleg je grenzen en daag jezelf mentaal en fysiek uit. Geen massaal gedoe, maar bewegen op unieke locaties met uiteenlopende creatieve groepslessen.

*

Je sport bij ons op verschillende plekken in de stad en ontdekt al sportend de ‘hidden gems’ van Den Haag. Denk aan rooftops, een kapel, hotels, een museum, een club of een boerderij. Op onze verrassende locaties motiveren, stimuleren en dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen. Deze verfrissende manier van sporten geeft je een gevoel van vrijheid en vernieuwing!

LOCATIES

Een locatie om te sporten moet voor ons motiverend en inspirerend zijn! Wij hebben met grote zorgvuldigheid onze favoriete locaties, de meest bijzondere ‘hidden gems’ van Den Haag uitgekozen. Lekker bewegen op andere locaties, op een andere manier dan je gewend bent onder begeleiding van de beste trainers. Dat maakt voor ons trainen leuk en uitdagend, stimuleert je creativiteit en laat je ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt.

*

Ook maken we graag een koppeling met onze lessen en de locatie. Zo kan je op sommige locaties na de les een drankje nuttigen, een hapje eten, een museum of kunst tentoonstelling bezoeken of een virtual reality spel spelen. Deze extra belevenissen worden aangeboden tegen een meerprijs of zitten soms al in de prijs van een losse les of lidmaatschap inbegrepen.

*

Wij zijn uiteraard heel blij dat we samenwerken of hebben mogen samenwerken met de volgende locaties in Den Haag: Urban Farmers, Het Koorenhuis, PiP Den Haag, De Pier, Paard van Troje, Nutstuin, Bleyenberg, Beergarden, The Student Hotel, Barth Kapel, Hotel Indigo, Korzo Theater, Nest, Stroom, Haags Hoog, Bierbrouwerij de Prael, Escher Museum, Beachclub Indigo, Kunstmuseum, The Hague Beach Stadium en VR Escape!

INSTRUCTEURS

De instructeur is het allerbelangrijkste aan de les. Een instructeur moet in onze ogen niet alleen enthousiast zijn, maar ook gediplomeerd en deskundig. Een goede instructeur motiveert en inspireert en let er daarnaast ook goed op dat je de training effectief en veilig uitvoert. Onze instructeurs letten daarom goed op de uitvoering van de oefeningen, zodat blessures worden voorkomen.

*

Op deze manier kan je dus zorgeloos meedoen aan één van de vele lessen die wij aanbieden. Onze instructeurs kunnen het verschil in niveau te signaleren bij de sporters die meedoen aan een les. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn. Het maakt dus niet uit of je jong of oud bent, of beginner of gevorderde, je kunt altijd instappen in onze groepslessen.

*

Onze instructeurs motiveren, inspireren en dagen je uit om elke les het beste uit jezelf te halen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe creatieve instructeurs die wij zelf nog niet kennen. Ben of ken jij iemand die een knallende les kan geven voor Hidden Gym? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@hiddengym.nl!